Hier vind je Nederlandse producten als je in Seoul bent

Heimwee naar Nederlandse snacks? Zin in een stroopwafel of in hagelslag? Het is misschien lastig, maar niet onmogelijk: er zijn in Seoul winkels die Nederlandse producten verkopen.

Hier zou je het eens kunnen proberen:

Supermarkten

Sommige grotere supermarkten in Seoul hebben een selectie van Nederlandse producten, zoals Goudse kaas, stroopwafels en andere specialiteiten. Je zou kunnen proberen een grote supermarktketen te bezoeken, zoals Emart of Homeplus, en op zoek gaan naar een sectie met geïmporteerde producten.

Speciaalzaken

Sommige winkels in Seoul zijn gespecialiseerd in geïmporteerde producten uit een bepaald land, waaronder Nederland. Je zou kunnen proberen online te zoeken of de lokale bevolking om aanbevelingen te vragen voor winkels die Nederlandse producten verkopen.

Online winkels

Mogelijk kun je Nederlandse producten online te koop vinden via Koreaanse e-commercesites, zoals Coupang of Gmarket. Je kunt ook een Koreaanstalige zoekmachine gebruiken, zoals Naver of Daum, om naar Nederlandse producten te zoeken en online retailers te vinden die deze verkopen.

Internationale markten of expatcommunity’s

Een andere optie is om een internationale markt of expatcommunity in Seoul te bezoeken, aangezien er in deze gebieden mogelijk winkels zijn met Nederlandse producten. Je kunt online zoeken of de lokale bevolking om aanbevelingen vragen voor internationale markten of expatcommunity’s in de stad.

Over het algemeen kan het enige moeite kosten om in Seoul winkels met Nederlandse producten te vinden, maar met wat onderzoek en doorzettingsvermogen kun je misschien vinden wat je zoekt. Die stroopwafel, bijvoorbeeld, waar je zo’n zin in hebt…

Misschien wil je dit ook lezen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *